Chat with me

Skype name - kupi.online

Место за вашата реклама

Место за вашата реклама

Вие се наоѓате:Почетна

Почитувани!

Нашата страна е надградена со цел полесно да ги правите вашите нарачки. Воедно треба да се регистрирате (креирате кориснички профил), и потоа само со додавање на посакуваните производи во вашата кошничка, и неколку чекори за комплетирање, ја креирате нарачката. Со самото регистрирање имате преглед на сите претходно направени нарачки (доколку ги има), и истите може да ги погледнете или испечатите. 

Производите кои се селектирани со зелено ги има на лагер, и за истите достава е од 1 до 3 работни дена. За останатите производи се прави нарачка и за истите се чека за достава околу 28 работни дена.

Со почит тимот на shop-online.mk